Dit is de nieuwe presentator van Nieuwsuur: Jeroen Wollaars

Dit is de nieuwe presentator van Nieuwsuur: Jeroen Wollaars

Dit is de nieuwe presentator van Nieuwsuur: Jeroen Wollaars Dit is de nieuwe presentator van Nieuwsuur: Jeroen Wollaars neemt het stokje over Twan Huys die naar RTL vertrekt. Als correspondent bracht Jeroen Wollaars ons de afgelopen jaren het laatste nieuws uit Duitsland en Oost-Europa. Bekijk ook Zondag met Lubach over de Nieuwsuur-blunder Bekijk deze video » Nieuwsuur gemist: sociaal puntensysteem in China Bekijk deze video » Hij gaf achtergrond bij Merkels beroemde woorden “Wir Schaffen Das” en was ter plaatse tijdens de aangrijpende aanslag in Berlijn. Na 4 jaar keert hij nu terug naar Nederland en laat hij een verdeeld Duitsland achter.
TV :
Dit is de nieuwe presentator van Nieuwsuur: Jeroen Wollaars

Dit is de nieuwe presentator van Nieuwsuur: Jeroen Wollaars neemt het stokje over Twan Huys die naar RTL vertrekt. Als correspondent bracht Jeroen Wollaars ons de afgelopen jaren het laatste nieuws uit Duitsland en Oost-Europa.

Hij gaf achtergrond bij Merkels beroemde woorden “Wir Schaffen Das” en was ter plaatse tijdens de aangrijpende aanslag in Berlijn. Na 4 jaar keert hij nu terug naar Nederland en laat hij een verdeeld Duitsland achter.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit is de nieuwe presentator van Nieuwsuur: Jeroen Wollaars of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV