Sifan Hassan is Sportvrouw van het Jaar: bekijk WK-goud op de 10.000 meter

Sifan Hassan is Sportvrouw van het Jaar: bekijk WK-goud op de 10.000 meter

Sifan Hassan is Sportvrouw van het Jaar: bekijk WK-goud op de 10.000 meter In korte tijd is de uit Ethiopië afkomstige atlete Sifan Hassan uitgegroeid tot één van de grote dames in de atletiekwereld. Haar opmerkelijke prestaties worden nu beloond door de vakjury van het NOC*NSF Sportgala: Hassan is Sportvrouw van het Jaar 2019. Gouden racesOp het WK Atletiek, enkele maanden geleden, verbaasde Hassan vriend en vijand door gouden medailles te halen op een relatief korte afstand (1500 meter) en een lange afstand (10.000 meter). Hiermee is ze de eerste in de geschiedenis van de atletiek die dit heeft gepresteerd. Bekijk hierboven de winst van Sifan Hassan op de 10.000 meter. Sifan Hassan na schorsing coach om dopingpraktijken: ‘Ik ben schoon’ Bekijk deze video » Sifan Hassan wint ook 1.500 meter op WK in Doha Bekijk deze video » Dit zijn de genomineerden voor het Sportfragment van het Jaar 2019 Bekijk deze video »
Sport :
Sifan Hassan is Sportvrouw van het Jaar: bekijk WK-goud op de 10.000 meter

In korte tijd is de uit Ethiopië afkomstige atlete Sifan Hassan uitgegroeid tot één van de grote dames in de atletiekwereld. Haar opmerkelijke prestaties worden nu beloond door de vakjury van het NOC*NSF Sportgala: Hassan is Sportvrouw van het Jaar 2019.

Gouden races
Op het WK Atletiek, enkele maanden geleden, verbaasde Hassan vriend en vijand door gouden medailles te halen op een relatief korte afstand (1500 meter) en een lange afstand (10.000 meter). Hiermee is ze de eerste in de geschiedenis van de atletiek die dit heeft gepresteerd.

Bekijk hierboven de winst van Sifan Hassan op de 10.000 meter.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sifan Hassan is Sportvrouw van het Jaar: bekijk WK-goud op de 10.000 meter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV