Rafael van der Vaart deelt steek uit naar Sylvie Meis op het Sportgala

Rafael van der Vaart deelt steek uit naar Sylvie Meis op het Sportgala

Rafael van der Vaart deelt steek uit naar Sylvie Meis op het Sportgala Op het NOCNSF Sportgala was Rafael van der Vaart dit jaar niet uitgenodigd als sportman, maar als de man van handbalster Estavana Polman. Zijn ex-vrouw Sylvie Meis lijkt hij totaal niet te missen: "Nu feliciteert iedereen me met mijn vriendin, dat is ook weleens leuk". Bekijk hierboven het hele interview dat RTL Boulevard had met Rafael van der Vaart. Estavana Polman: "Rafael, Damián, mijn dochtertje en ik zitten goed in Denemarken" Bekijk deze video » Sylvie Meis doet workout in weinig verhullende outfit Bekijk deze video » Sylvie Meis showt bikini in Miami Bekijk deze video » Sylvie Meis heeft kerstkapsel klaar Bekijk deze video »
Entertainment :
Rafael van der Vaart deelt steek uit naar Sylvie Meis op het Sportgala

Op het NOCNSF Sportgala was Rafael van der Vaart dit jaar niet uitgenodigd als sportman, maar als de man van handbalster Estavana Polman. Zijn ex-vrouw Sylvie Meis lijkt hij totaal niet te missen: "Nu feliciteert iedereen me met mijn vriendin, dat is ook weleens leuk".

Bekijk hierboven het hele interview dat RTL Boulevard had met Rafael van der Vaart.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rafael van der Vaart deelt steek uit naar Sylvie Meis op het Sportgala of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV