Kijk LIVE naar weigh-in Rico Verhoeven vs. Badr Hari

Kijk LIVE naar weigh-in Rico Verhoeven vs. Badr Hari

Kijk LIVE naar weigh-in <em>Rico Verhoeven vs. Badr Hari</em> Kijk hier naar de livestream van GLORY Collision 2, die zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur te zien is. Het 'gevecht van de eeuw' zal morgen (zaterdag 21 december) eindelijk plaatsvinden: in de Gelredome in Arnhem nemen Rico Verhoeven en Badr Hari het opnieuw tegen elkaar op in de strijd om de wereldtitel. Eerst moeten ze echter gewogen worden, en dat is altijd ook een hele happening. Het weegmoment zie je hierboven LIVE. RevancheIn de aanloop naar het gevecht heeft de hype ongekende hoogtes bereikt. Heel Nederland houdt de adem in voor het duel van morgen: kan Badr Hari revanche nemen voor zijn opgave in 2016, of is het opnieuw Rico Verhoeven die zal zegevieren? De strijd tussen de supportersgroepen is bijna net zo hard en intens als die tussen de twee kickboksers, dus het belooft een heet avondje te worden. Kijk hierboven LIVE naar het weegmoment van Rico Verhoeven en Badr Hari. GLORY COLLISION 2 is op zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur te zien op Veronica en via een livestream op Gids.tv. Badr Hari houdt Rico Verhoeven scherp in de gaten: ‘Ik slaap niet’ Bekijk deze video » Rico Verhoeven bereidt zich voor op gevecht Badr Hari: ‘Je voelt dat het allemaal goed zit’ Bekijk deze video » Docu Badr vanaf zaterdag 14 december te zien bij Videoland: "Dit is wie ik ben" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar weigh-in Rico Verhoeven vs. Badr Hari

Kijk hier naar de livestream van GLORY Collision 2, die zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur te zien is.

Het 'gevecht van de eeuw' zal morgen (zaterdag 21 december) eindelijk plaatsvinden: in de Gelredome in Arnhem nemen Rico Verhoeven en Badr Hari het opnieuw tegen elkaar op in de strijd om de wereldtitel. Eerst moeten ze echter gewogen worden, en dat is altijd ook een hele happening. Het weegmoment zie je hierboven LIVE.

Revanche
In de aanloop naar het gevecht heeft de hype ongekende hoogtes bereikt. Heel Nederland houdt de adem in voor het duel van morgen: kan Badr Hari revanche nemen voor zijn opgave in 2016, of is het opnieuw Rico Verhoeven die zal zegevieren? De strijd tussen de supportersgroepen is bijna net zo hard en intens als die tussen de twee kickboksers, dus het belooft een heet avondje te worden.

Kijk hierboven LIVE naar het weegmoment van Rico Verhoeven en Badr Hari.

GLORY COLLISION 2 is op zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur te zien op Veronica en via een livestream op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar weigh-in Rico Verhoeven vs. Badr Hari of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen