Live stream Liverpool - Flamengo (finale WK voor clubs)

Live stream Liverpool - Flamengo (finale WK voor clubs)


Live vanaf 18.30 uur: Liverpool - Flamengo


Op zaterdag 21 december speelt Liverpool de finale van het WK voor Clubteams tegen Flamengo. De wedstrijd start om 18.30 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 2 en via deze livestream.

Liverpool won op het nippertje in de halve finale van Monterrey uit Mexico. In de blessuretijd schoot spits Roberto Firmino de 2-1 binnen. De Braziliaanse club Flamengo is de winnaar van de Copa Libertadores.

Bekijk de WK voor Clubs-finale tussen Liverpool en Flamengo via de livestream hierboven.

Live stream Liverpool - Flamengo (finale WK voor clubs) Live vanaf 18.30 uur: Liverpool - Flamengo Op zaterdag 21 december speelt Liverpool de finale van het WK voor Clubteams tegen Flamengo. De wedstrijd start om 18.30 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 2 en via deze livestream. Liverpool won op het nippertje in de halve finale van Monterrey uit Mexico. In de blessuretijd schoot spits Roberto Firmino de 2-1 binnen. De Braziliaanse club Flamengo is de winnaar van de Copa Libertadores. Bekijk de WK voor Clubs-finale tussen Liverpool en Flamengo via de livestream hierboven. Samenvatting Aston Villa - Liverpool (League Cup) Bekijk deze video » Liverpool verslaat Monterrey en houdt kans op Wereldbeker voor clubs Bekijk deze video »
Live :
Live stream Liverpool - Flamengo (finale WK voor clubs)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Liverpool - Flamengo (finale WK voor clubs) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV