Bekende sporters denken dat Rico Verhoeven van Badr Hari gaat winnen

Bekende sporters denken dat Rico Verhoeven van Badr Hari gaat winnen

Bekende sporters denken dat <em>Rico Verhoeven</em> van <em>Badr Hari</em> gaat winnen Op het sportgala werd aan verschillende sporters gevraagd of ze team Rico of team Badr zijn. Onder meer Maarten van der Weijden en Rafael van der Vaart bekennen kleur en veel bekende sporters denken dat Rico Verhoeven er vanavond met de winst vandoor gaat en Badr Hari verslaat. Bekijk de voorspellingen van de bekende sporters voor het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in de video hierboven. GLORY COLLISION 2 is op zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur te zien op Veronica en is via een livestream te volgen op Gids.tv. Rondleiding GLORY Collision 2: "Je ruikt het zweet en bloed" van Badr Hari en Rico Verhoeven Bekijk deze video » Veronica Inside: Badr Hari gaat van Rico Verhoeven winnen Bekijk deze video »
Sport :
Bekende sporters denken dat Rico Verhoeven van Badr Hari gaat winnen

Op het sportgala werd aan verschillende sporters gevraagd of ze team Rico of team Badr zijn. Onder meer Maarten van der Weijden en Rafael van der Vaart bekennen kleur en veel bekende sporters denken dat Rico Verhoeven er vanavond met de winst vandoor gaat en Badr Hari verslaat.

Bekijk de voorspellingen van de bekende sporters voor het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in de video hierboven.

GLORY COLLISION 2 is op zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur te zien op Veronica en is via een livestream te volgen op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekende sporters denken dat Rico Verhoeven van Badr Hari gaat winnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV