Bekijk afscheid van Jeroen Pauw: ‘Tot bij een volgend programma!’

Bekijk afscheid van Jeroen Pauw: ‘Tot bij een volgend programma!’

Bekijk afscheid van Jeroen Pauw: ‘Tot bij een volgend programma!’ Jeroen Pauw nam vrijdagavond afscheid van zijn geroemde talkshow en de presentator nam op geheel eigen wijze het laatste woord. “Dit is natuurlijk het moment dat er scherp door de redactie wordt gekeken of er bij mij een hapering komt of misschien een half nat oog, dat de emotie de overhand krijgt”, zo sprak Pauw zijn laatste woorden. Emoties in bedwangPauw houdt echter zijn emoties onder controle en bedankt de kijker voor de afgelopen jaren. “Ik vond het zeer eervol om dit mooie werk al die tijd te doen. Met plezier”, zegt Pauw bij het einde van zijn laatste show. “Tot bij een volgend programma!” Bekijk het fragment van de laatste uitzending van Pauw in de video hierboven. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Jeroen Pauw grapt bij staande ovatie voor laatste Pauw: ‘U bent live bij een begrafenis’ Bekijk deze video » Laatste Pauw: Jeroen Pauw verrast door gasten met memorabele fragmenten Bekijk deze video »
Talkshow :
Bekijk afscheid van Jeroen Pauw: ‘Tot bij een volgend programma!’

Jeroen Pauw nam vrijdagavond afscheid van zijn geroemde talkshow en de presentator nam op geheel eigen wijze het laatste woord. “Dit is natuurlijk het moment dat er scherp door de redactie wordt gekeken of er bij mij een hapering komt of misschien een half nat oog, dat de emotie de overhand krijgt”, zo sprak Pauw zijn laatste woorden.

Emoties in bedwang
Pauw houdt echter zijn emoties onder controle en bedankt de kijker voor de afgelopen jaren. “Ik vond het zeer eervol om dit mooie werk al die tijd te doen. Met plezier”, zegt Pauw bij het einde van zijn laatste show. “Tot bij een volgend programma!”

Bekijk het fragment van de laatste uitzending van Pauw in de video hierboven. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk afscheid van Jeroen Pauw: ‘Tot bij een volgend programma!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV