Kerstspecial kokende William en Kate Tweede Kerstdag te zien bij 24Kitchen

Kerstspecial kokende William en Kate Tweede Kerstdag te zien bij 24Kitchen

Kerstspecial kokende William en Kate Tweede Kerstdag te zien bij 24Kitchen Prins William en zijn vrouw Kate zijn met hun kookkunsten binnenkort te bewonderen bij 24Kitchen. De hertog en hertogin van Cambridge schitteren namelijk in de kerstspecial A Berry Royal Christmas. Royals koken voor vrijwilligersIn deze special koken William en Kate samen met kooklegende Mary Berry. Ze maken gerechten die vervolgens worden uitgedeeld aan vrijwilligers. Hiermee willen ze vrijwilligers die zich inzetten voor goede doelen in het zonnetje zetten. Eerder was deze uitzending al te zien via de BBC. Bekijk in de video hierboven alvast een voorproefje op de kerstspecial met William en Kate. A Berry Royal Christmas is op Tweede Kerstdag om 20.00 uur te zien bij 24Kitchen. Bekijk eerste beelden Beste Zangers Kerstspecial Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden All Together Now (kerstspecial) Bekijk deze video »
TV :
Kerstspecial kokende William en Kate Tweede Kerstdag te zien bij 24Kitchen

Prins William en zijn vrouw Kate zijn met hun kookkunsten binnenkort te bewonderen bij 24Kitchen. De hertog en hertogin van Cambridge schitteren namelijk in de kerstspecial A Berry Royal Christmas.

Royals koken voor vrijwilligers
In deze special koken William en Kate samen met kooklegende Mary Berry. Ze maken gerechten die vervolgens worden uitgedeeld aan vrijwilligers. Hiermee willen ze vrijwilligers die zich inzetten voor goede doelen in het zonnetje zetten. Eerder was deze uitzending al te zien via de BBC.

Bekijk in de video hierboven alvast een voorproefje op de kerstspecial met William en Kate. A Berry Royal Christmas is op Tweede Kerstdag om 20.00 uur te zien bij 24Kitchen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kerstspecial kokende William en Kate Tweede Kerstdag te zien bij 24Kitchen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV