Tv-kok London Loy kookt voor Rico Verhoeven voor Glory Collision 2

Tv-kok London Loy kookt voor Rico Verhoeven voor Glory Collision 2

Tv-kok London Loy kookt voor <em>Rico Verhoeven</em> voor <em>Glory Collision 2</em> Rico Verhoeven maakt zich op voor de grote bokswedstrijd tegen Badr Hari van vanavond. De bokser doet er alles aan om zich goed voor te bereiden en voeding is hiervan ook een belangrijk onderdeel. Hiervoor heeft hij tv-kok London Loy ingeschakeld, die speciaal voor Rico kookt, zo is te zien in de video hierboven. View this post on Instagram A post shared by LONDON L_O_Y (@londonloyofficial) Glory Collision 2 is op zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur te zien op Veronica en is via een livestream te volgen op Gids.tv. Veronica Inside: Badr Hari gaat van Rico Verhoeven winnen Bekijk deze video » Bekende sporters denken dat Rico Verhoeven van Badr Hari gaat winnen Bekijk deze video »
Entertainment :
Tv-kok London Loy kookt voor Rico Verhoeven voor Glory Collision 2

Rico Verhoeven maakt zich op voor de grote bokswedstrijd tegen Badr Hari van vanavond. De bokser doet er alles aan om zich goed voor te bereiden en voeding is hiervan ook een belangrijk onderdeel. Hiervoor heeft hij tv-kok London Loy ingeschakeld, die speciaal voor Rico kookt, zo is te zien in de video hierboven.

Glory Collision 2 is op zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur te zien op Veronica en is via een livestream te volgen op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-kok London Loy kookt voor Rico Verhoeven voor Glory Collision 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV