Martien Meiland: ''De winter is vandaag officieel begonnen!''

Martien Meiland: ''De winter is vandaag officieel begonnen!''

<em>Martien Meiland</em>: ''De winter is vandaag officieel begonnen!'' Voor de kerst komt Chateau Meiland met een speciale kerstspecial van vier afleveringen. Martien en zijn gezin organiseren een groot kerstfeest op hun chateau samen met vrienden en familie. Zelf vindt hij de winter heerlijk: ''Enig! De winter! Laat maar komen!'' Bekijk hierboven het fragment van Martien Meiland over zijn favoriete seizoen. Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 en 24 december vanaf 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Kerst op Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland verbaasd: ‘Wat doet die man met dat hoofd en die bril? Bekijk deze video » Martien Meiland in tuincentrum bij Chateau Meiland: 'Wat een kutwinkel' Bekijk deze video » Martien Meiland koopt z'n eigen kerstcadeau: "Ik wil ook iets uit te pakken hebben!" Bekijk deze video »

Voor de kerst komt Chateau Meiland met een speciale kerstspecial van vier afleveringen. Martien en zijn gezin organiseren een groot kerstfeest op hun chateau samen met vrienden en familie. Zelf vindt hij de winter heerlijk: ''Enig! De winter! Laat maar komen!'' Bekijk hierboven het fragment van Martien Meiland over zijn favoriete seizoen.

Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 en 24 december vanaf 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Kerst op Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland: ''De winter is vandaag officieel begonnen!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV