Florence (6) ontdekt noodkreet van gevangene in een nieuw gekochte kerstkaart

Florence (6) ontdekt noodkreet van gevangene in een nieuw gekochte kerstkaart

<em>Florence</em> (6) ontdekt <em>noodkreet van gevangene</em> in een nieuw gekochte <em>kerstkaart</em> De 6-jarige Florence Widdicombe uit Groot-Brittannië kocht een kerstkaart en zag dat er al een tekst in stond, waarschijnlijk van een gevangene in een Chinese gevangenis. Gedwongen werkToen Florence de kaart tegen kwam wist ze niet direct wat ze ervan moest denken: "Ik dacht dat het misschien een grap was." Er stond in de kaart dat ze in de gevangenis gedwongen werden om te werken en dat mensenrechten geschonden werden. Bekijk hierboven de Het AD video over de kerstkaart met noodkreet. Marieke Elsinga laat lelijkste kerstkaart ooit zien: "Soort Zwarte Piet met feestpruik" Bekijk deze video »
Nieuws :
Florence (6) ontdekt noodkreet van gevangene in een nieuw gekochte kerstkaart

De 6-jarige Florence Widdicombe uit Groot-Brittannië kocht een kerstkaart en zag dat er al een tekst in stond, waarschijnlijk van een gevangene in een Chinese gevangenis.

Gedwongen werk
Toen Florence de kaart tegen kwam wist ze niet direct wat ze ervan moest denken: "Ik dacht dat het misschien een grap was." Er stond in de kaart dat ze in de gevangenis gedwongen werden om te werken en dat mensenrechten geschonden werden.

Bekijk hierboven de Het AD video over de kerstkaart met noodkreet.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Florence (6) ontdekt noodkreet van gevangene in een nieuw gekochte kerstkaart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier