Bekijk eerste beelden Postcode Loterij The Biggest Quiz

Bekijk eerste beelden Postcode Loterij The Biggest Quiz

Bekijk eerste beelden Postcode Loterij The Biggest Quiz RTL komt met een nieuw spelprogramma, namelijk Postcodeloterij The Biggest Quiz. Beau van Erven Dorens heeft even de tijd nu het winterstop is voor zijn talkshow Beau en neemt de presentatie op zich. Bekijk hier waar en wanneer je de uitslag van de Postcode Loterij kunt vinden. Nieuwe quiz na MiljoenenjachtRTL zag Miljoenenjacht vertrekken naar SBS en moest daarom met een nieuwe spectaculaire show komen, en het ziet ernaar uit dat The Biggest Quiz een vergelijkbare quiz wordt. De kandidaten gaan kluizen openen en kunnen zo enorme geldbedragen in de wacht slepen, maar deze kunnen ook aan hun neus voorbij gaan. Bekijk de eerste beelden van The Biggest Quiz in de video hierboven. Postcode Loterij The Biggest Quiz is op woensdag 1 januari om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna Postcode Loterij The Biggest Quiz terugkijken bij Gids.tv. Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren Bekijk deze video »
TV :
Bekijk eerste beelden Postcode Loterij The Biggest Quiz

RTL komt met een nieuw spelprogramma, namelijk Postcodeloterij The Biggest Quiz. Beau van Erven Dorens heeft even de tijd nu het winterstop is voor zijn talkshow Beau en neemt de presentatie op zich.

Bekijk hier waar en wanneer je de uitslag van de Postcode Loterij kunt vinden.

Nieuwe quiz na Miljoenenjacht
RTL zag Miljoenenjacht vertrekken naar SBS en moest daarom met een nieuwe spectaculaire show komen, en het ziet ernaar uit dat The Biggest Quiz een vergelijkbare quiz wordt. De kandidaten gaan kluizen openen en kunnen zo enorme geldbedragen in de wacht slepen, maar deze kunnen ook aan hun neus voorbij gaan.

Bekijk de eerste beelden van The Biggest Quiz in de video hierboven.

Postcode Loterij The Biggest Quiz is op woensdag 1 januari om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna Postcode Loterij The Biggest Quiz terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden Postcode Loterij The Biggest Quiz of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV