Bekijk LIVE: de kersttoespraak van de Koning

Bekijk LIVE: de kersttoespraak van de Koning

Kijk hier de kersttoespraak van de koning terug!


Op Eerste Kerstdag is het traditie dat de huidige monarch het volk toespreekt in een kersttoespraak. Ook dit jaar zal koning Willem-Alexander weer een bijzondere toespraak houden, waarin hij terug- en vooruitblikt. De kersttoespraak wordt uitgezonden op de vier grote zenders (NPO 1, NPO 2, RTL 4 en SBS 6) en op deze livestream via Gids.tv.

Naast de vier televisiezenders is de toespraak ook te horen op NPO Radio 1 en via de Facebook-pagina van het Koninklijk Huis. De toespraak wordt opgenomen in de gerenoveerde hal van Huis ten Bosch.

De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op woensdag 25 december om 13.00 uur te zien op de vier grote tv-zenders en op deze livestream. Je kunt daarna de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hieronder de kersttoespraak van vorig jaar terug.

Bekijk LIVE: de kersttoespraak van de Koning Kijk hier de kersttoespraak van de koning terug! Op Eerste Kerstdag is het traditie dat de huidige monarch het volk toespreekt in een kersttoespraak. Ook dit jaar zal koning Willem-Alexander weer een bijzondere toespraak houden, waarin hij terug- en vooruitblikt. De kersttoespraak wordt uitgezonden op de vier grote zenders (NPO 1, NPO 2, RTL 4 en SBS 6) en op deze livestream via Gids.tv. Naast de vier televisiezenders is de toespraak ook te horen op NPO Radio 1 en via de Facebook-pagina van het Koninklijk Huis. De toespraak wordt opgenomen in de gerenoveerde hal van Huis ten Bosch. De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op woensdag 25 december om 13.00 uur te zien op de vier grote tv-zenders en op deze livestream. Je kunt daarna de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hieronder de kersttoespraak van vorig jaar terug. Kersttoespraak koning Willem-Alexander: Hier houdt koning zijn speech Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: de kersttoespraak van de Koning
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: de kersttoespraak van de Koning of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV