Volgers in shock door nieuwe kerstlook Dennis van der Geest

Volgers in shock door nieuwe kerstlook Dennis van der Geest

Volgers in shock door nieuwe kerstlook Dennis van der Geest Als je Dennis van der Geest op dit moment zou ontmoeten, zou je de presentator waarschijnlijk niet herkennen. Sterker nog, je zou de presentator waarschijnlijk eerder herkennen als de Kerstman. Huskytocht"Vandaag een huskytocht gemaakt. Dichterbij ‘de verschrikkelijke sneeuwman’ ga ik nooit meer komen", schrijft Dennis grappend. Bekijk hieronder de foto van zijn nieuwe uiterlijk en klik op het rechterpijltje om de huskytocht te zien. Ook zijn deze beelden bovenaan dit artikel te zien in de Shownieuws-video. Dennis En De Vrije Geesten: Dennis sloopt zelfgemaakte 'takkentent' Bekijk deze video » Dennis van der Geest maakt kennis met bloeddorstige monsters Bekijk deze video » Dennis van der Geest emotioneel geraakt door vrije geest: "Ik vind dit echt mooi" Bekijk deze video »
Entertainment :
Volgers in shock door nieuwe kerstlook Dennis van der Geest

Als je Dennis van der Geest op dit moment zou ontmoeten, zou je de presentator waarschijnlijk niet herkennen. Sterker nog, je zou de presentator waarschijnlijk eerder herkennen als de Kerstman.

Huskytocht
"Vandaag een huskytocht gemaakt. Dichterbij ‘de verschrikkelijke sneeuwman’ ga ik nooit meer komen", schrijft Dennis grappend. Bekijk hieronder de foto van zijn nieuwe uiterlijk en klik op het rechterpijltje om de huskytocht te zien. Ook zijn deze beelden bovenaan dit artikel te zien in de Shownieuws-video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Volgers in shock door nieuwe kerstlook Dennis van der Geest of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV