The Mandalorian seizoen 2 al in najaar 2020 op Disney Plus

The Mandalorian seizoen 2 al in najaar 2020 op Disney Plus

Vrijdag 27 december is de laatste aflevering van het eerste seizoen van The Mandalorian op Disney Plus. Voor de fans van de nieuwe Star Wars serie is het dus voorlopig even wachten. Maar gelukkig niet zo lang.

Showrunner Jon Favreau liet namelijk weten dat het tweede seizoen van de serie alweer in het najaar van 2020 zal verschijnen. Dat deed hij op zijn Twitter met een opvallend ontwerp.

Bekijk hieronder nog eens de trailer van het eerste seizoen.

<em>The Mandalorian</em> seizoen 2 al in najaar 2020 op <em>Disney Plus</em> Vrijdag 27 december is de laatste aflevering van het eerste seizoen van The Mandalorian op Disney Plus. Voor de fans van de nieuwe Star Wars serie is het dus voorlopig even wachten. Maar gelukkig niet zo lang. Showrunner Jon Favreau liet namelijk weten dat het tweede seizoen van de serie alweer in het najaar van 2020 zal verschijnen. Dat deed hij op zijn Twitter met een opvallend ontwerp. Bekijk hieronder nog eens de trailer van het eerste seizoen. Bekijk de tweede trailer van Disney+ Original The Mandalorian Bekijk deze video »
Serie :
The Mandalorian seizoen 2 al in najaar 2020 op Disney Plus

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Mandalorian seizoen 2 al in najaar 2020 op Disney Plus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV