Tv-première Baantjer: het Begin vanavond op RTL 4

Tv-première Baantjer: het Begin vanavond op RTL 4

De originele Baantjer-serie met Piet Römer kent iedereen. Maar in de tv-première van Baantjer: het Begin, die vanavond op RTL 4 te zien is, spelen Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt de hoofdrollen.

Nieuwe Baantjer
Deze nieuwe Jurre de Cock wordt gespeeld door Waldemar Torenstra. De ras-Amsterdammer Tonnie Montijn door Tygo Gernandt. Kun je na het kijken van de film geen genoeg krijgen van deze versies van de Baantjer-karakters? Kijk dan vanaf 31 december naar de serie die op de avonturen van deze film voortborduurt.

De tv-première van Baantjer: het Begin is op maandag 30 december om 20:30 uur te zien op RTL 4. Ook is de film te streamen op o.a. Videoland en Pathé Thuis. Bekijk hieronder een interview met Waldemar Torenstra over Baantjer: het Begin.

Tv-première Baantjer: het Begin vanavond op RTL 4 De originele Baantjer-serie met Piet Römer kent iedereen. Maar in de tv-première van Baantjer: het Begin, die vanavond op RTL 4 te zien is, spelen Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt de hoofdrollen. Waldemar Torenstra over Baantjer de Film Bekijk deze video » Nieuwe BaantjerDeze nieuwe Jurre de Cock wordt gespeeld door Waldemar Torenstra. De ras-Amsterdammer Tonnie Montijn door Tygo Gernandt. Kun je na het kijken van de film geen genoeg krijgen van deze versies van de Baantjer-karakters? Kijk dan vanaf 31 december naar de serie die op de avonturen van deze film voortborduurt. De tv-première van Baantjer: het Begin is op maandag 30 december om 20:30 uur te zien op RTL 4. Ook is de film te streamen op o.a. Videoland en Pathé Thuis. Bekijk hieronder een interview met Waldemar Torenstra over Baantjer: het Begin.
Film :
Tv-première Baantjer: het Begin vanavond op RTL 4
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première Baantjer: het Begin vanavond op RTL 4 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV