Aftermovie Glory Collision 2 tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

Aftermovie Glory Collision 2 tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

Aftermovie Glory Collision 2 tussen Badr Hari en Rico Verhoeven Rico Verhoeven en Badr Hari vochten tijdens het Glory boksevent Collision 2 de rematch van hun eerdere fight. Het gevecht beloofde een spectakel te worden maar liep uit op een anticlimax. Badr Hari blesseerde zichzelf aan zijn enkel tijdens het gevecht. Bekijk de beelden van Veronica met de aftermovie van het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari hierboven. Arie Boomsma over gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari: 'Mentaal is het een bittere pil' Bekijk deze video » Oma Annie na gevecht Rico Verhoeven en Badr Hari: 'Waar was je dekking nou Rico?' Bekijk deze video »
Sport :
Aftermovie Glory Collision 2 tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

Rico Verhoeven en Badr Hari vochten tijdens het Glory boksevent Collision 2 de rematch van hun eerdere fight. Het gevecht beloofde een spectakel te worden maar liep uit op een anticlimax. Badr Hari blesseerde zichzelf aan zijn enkel tijdens het gevecht.

Bekijk de beelden van Veronica met de aftermovie van het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aftermovie Glory Collision 2 tussen Badr Hari en Rico Verhoeven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV