André Kuipers: ‘Binnen tien jaar bewijs voor buitenaards leven’

André Kuipers: ‘Binnen tien jaar bewijs voor buitenaards leven’

André Kuipers: ‘Binnen tien jaar bewijs voor buitenaards leven’ André Kuipers is ervan overtuigd dat er meer is dan alleen leven op aarde en dat er op dit moment al buitenaards leven is. “Ik verwacht dat er heel veel leven in het heelal is”, vertelt de astronaut. “Maar we moeten het nog wel even aantonen. Dus ik verwacht binnen tien jaar dat we daar wel bewijzen voor krijgen.” Bekijk het interview met André Kuipers in de video van De Telegraaf hierboven. André Kuipers vertelt in spectaculaire outfit bij Pauw over zijn nieuwste kinderboek Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens in bed met Chantal Janzen: André Kuipers kruipt erbij Bekijk deze video »
Entertainment :
André Kuipers: ‘Binnen tien jaar bewijs voor buitenaards leven’

André Kuipers is ervan overtuigd dat er meer is dan alleen leven op aarde en dat er op dit moment al buitenaards leven is. “Ik verwacht dat er heel veel leven in het heelal is”, vertelt de astronaut. “Maar we moeten het nog wel even aantonen. Dus ik verwacht binnen tien jaar dat we daar wel bewijzen voor krijgen.”

Bekijk het interview met André Kuipers in de video van De Telegraaf hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Kuipers: ‘Binnen tien jaar bewijs voor buitenaards leven’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV