Bekijk LIVE het Nationale Vuurwerk van Rotterdam

Bekijk LIVE het Nationale Vuurwerk van Rotterdam

Bekijk LIVE het <em>Nationale Vuurwerk</em> van Rotterdam Bekijk hier op 1 januari om 0.00 uur het Nationale Vuurwerk van Rotterdam. Webcam: Gemeente Rotterdam en Paul Martens Fotografie. Op oudjaarsavond/nieuwjaarsnacht (1 januari 2020) om 0.00 uur begint het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Het vuurwerk wordt live uitgezonden op RTL 4 (na het aftelmoment), maar is ook via bovenstaande livestream te zien. Vanaf 22.00 uur is het al feest bij de Rotterdamse Erasmusbrug. Dan wordt de jaarmix met de beste muziek van 2019 gedraait. Dit jaar is er naast een Rotterdams vuurwerkfeest ook in Hoek Van Holland en in Nesselande een vuurwerkshow. Bekijk hier op 1 januari om 0.00 uur het Nationale Vuurwerk van Rotterdam. Vanaf 22.00 uur start het feest.
Livestream :
Bekijk LIVE het Nationale Vuurwerk van Rotterdam

Bekijk hier op 1 januari om 0.00 uur het Nationale Vuurwerk van Rotterdam. Webcam: Gemeente Rotterdam en Paul Martens Fotografie.


Op oudjaarsavond/nieuwjaarsnacht (1 januari 2020) om 0.00 uur begint het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Het vuurwerk wordt live uitgezonden op RTL 4 (na het aftelmoment), maar is ook via bovenstaande livestream te zien.

Vanaf 22.00 uur is het al feest bij de Rotterdamse Erasmusbrug. Dan wordt de jaarmix met de beste muziek van 2019 gedraait. Dit jaar is er naast een Rotterdams vuurwerkfeest ook in Hoek Van Holland en in Nesselande een vuurwerkshow.

Bekijk hier op 1 januari om 0.00 uur het Nationale Vuurwerk van Rotterdam. Vanaf 22.00 uur start het feest.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE het Nationale Vuurwerk van Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV