Kijktip: Oudejaarsconference van Martijn Koning waarin BN'ers flink worden geroast

Kijktip: Oudejaarsconference van Martijn Koning waarin BN'ers flink worden geroast

Martijn Koning kijkt ernaar uit om in zijn eerste oudejaarsconference een paar mensen uit het nieuws, de politiek en de tv-wereld eens flink te grazen te nemen. Je ziet vanavond (31 december) de hoogte- en dieptepunten van 2019 in anderhalf uur. De BN'ers zullen flink worden geroast, laat Martijn weten. Martijn Koning: Oudejaarsconference is vanavond om 20:33 uur te zien bij RTL 4.

Dronken Wesley Sneijder
In Beau vertelde de cabaretier wat zijn plannen zijn met zijn eerste oudejaars: "Het is een soort roast, je kunt mensen flink te grazen nemen. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik wil grappen over het nieuws, over tv en over politici." Reken dus op scherpe analyses van de overstap van Eva Jinek, het wachtgeld van Klaas Dijkhoff en het Songfestival. En: “De dronken Wesley Sneijder zit er zeker in.” Ook André Hazes z'n liefdesleven zou maar eens gesprek van de avond kunnen worden.

Moeite met namen
Martijn Koning is dol op zijn publiek. Op z'n Instagram pagina deelt hij regelmatig filmpjes vanuit het theater, zo ook tijdens de try-out afgelopen jaar in Rotterdam. Hier ging het uitspreken van een naam van een fan niet geheel vlekkeloos. Bekijk de video hieronder.

Martijn Koning: Oudejaarsconference is vanavond (31 december) om 20:33 uur te zien bij RTL 4.

Kijktip: Oudejaarsconference van Martijn Koning waarin BN'ers flink worden geroast Martijn Koning kijkt ernaar uit om in zijn eerste oudejaarsconference een paar mensen uit het nieuws, de politiek en de tv-wereld eens flink te grazen te nemen. Je ziet vanavond (31 december) de hoogte- en dieptepunten van 2019 in anderhalf uur. De BN'ers zullen flink worden geroast, laat Martijn weten. Martijn Koning: Oudejaarsconference is vanavond om 20:33 uur te zien bij RTL 4. Dronken Wesley SneijderIn Beau vertelde de cabaretier wat zijn plannen zijn met zijn eerste oudejaars: "Het is een soort roast, je kunt mensen flink te grazen nemen. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik wil grappen over het nieuws, over tv en over politici." Reken dus op scherpe analyses van de overstap van Eva Jinek, het wachtgeld van Klaas Dijkhoff en het Songfestival. En: “De dronken Wesley Sneijder zit er zeker in.” Ook André Hazes z'n liefdesleven zou maar eens gesprek van de avond kunnen worden. Moeite met namenMartijn Koning is dol op zijn publiek. Op z'n Instagram pagina deelt hij regelmatig filmpjes vanuit het theater, zo ook tijdens de try-out afgelopen jaar in Rotterdam. Hier ging het uitspreken van een naam van een fan niet geheel vlekkeloos. Bekijk de video hieronder. Martijn Koning: Oudejaarsconference is vanavond (31 december) om 20:33 uur te zien bij RTL 4.
TV :
Kijktip: Oudejaarsconference van Martijn Koning waarin BN'ers flink worden geroast
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Oudejaarsconference van Martijn Koning waarin BN'ers flink worden geroast of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV