Zwangere Elise Boers van Blonde Tigers ergert zich aan treinreizigers: "Ze staan niet op en kijken weg"

Zwangere Elise Boers van Blonde Tigers ergert zich aan treinreizigers: "Ze staan niet op en kijken weg"

Zwangere Elise Boers van Blonde Tigers ergert zich aan treinreizigers: "Ze staan niet op en kijken weg" Elise Boers, die samen met zusje Vita het YouTube-kanaal Blonde Tigers heeft, is te gast bij &C, dit is het platform van Chantal Janzen. Elise is momenteel zwanger van een tweeling en geniet enorm van haar zwangerschap. Toch is er iets wat ze niet uit kan staan. "Ik doe expres m'n jas open"De blondine die samen met haar partner Wouter Peelen twee jongetjes verwacht vetelt aan &C dat ze zich irriteert aan de treinreizigers die niet voor haar opstaan: "Ik doe expres m'n jas open zodat je die zwangere buik ziet. Maar heel veel mensen kijken direct weg en kijken uit het raam alsof ik niet besta", aldus Elise van YouTube-kanaal Tiger Elise. Benieuwd naar het hele interview met Elise Boers, bekijk dan de &C-video bovenaan dit artikel. Chantal Janzen geniet op het strand van zoontje Bobby Bekijk deze video » Chantal Janzen en zoontje Bobby zijn klaar voor Oud & Nieuw Bekijk deze video » Deze sterren wensen alle RTL Boulevard-kijkers een gelukkig nieuwjaar Bekijk deze video »
Entertainment :
Zwangere Elise Boers van Blonde Tigers ergert zich aan treinreizigers: "Ze staan niet op en kijken weg"

Elise Boers, die samen met zusje Vita het YouTube-kanaal Blonde Tigers heeft, is te gast bij &C, dit is het platform van Chantal Janzen. Elise is momenteel zwanger van een tweeling en geniet enorm van haar zwangerschap. Toch is er iets wat ze niet uit kan staan.

"Ik doe expres m'n jas open"
De blondine die samen met haar partner Wouter Peelen twee jongetjes verwacht vetelt aan &C dat ze zich irriteert aan de treinreizigers die niet voor haar opstaan: "Ik doe expres m'n jas open zodat je die zwangere buik ziet. Maar heel veel mensen kijken direct weg en kijken uit het raam alsof ik niet besta", aldus Elise van YouTube-kanaal Tiger Elise.

Benieuwd naar het hele interview met Elise Boers, bekijk dan de &C-video bovenaan dit artikel.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zwangere Elise Boers van Blonde Tigers ergert zich aan treinreizigers: "Ze staan niet op en kijken weg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV