Nieuwe Charlie's Angels film binnenkort te zien in de bioscoop

Nieuwe Charlie's Angels film binnenkort te zien in de bioscoop

Nieuwe <em>Charlie's Angels</em> film binnenkort te zien in de bioscoop De nieuwe Charlie's Angels film is binnenkort te zien in de bioscoop. Charlie's Angels waren voor het eerst te zien in de jaren '70 en daarna weer in 2000. Elizabeth Banks speelt niet alleen mee in de film, ze heeft hem ook geschreven en geproduceerd. Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de nieuwe Charlie's Angels film. Bekijk trailer Charlie's Angels Bekijk deze video » Jeff Bridges sloeg collega Elizabeth Banks bloedneus tijdens opnames Seabiscuit Bekijk deze video » Ongemakkelijke Ricky Gervais krijgt een serenade van Kylie Minogue Bekijk deze video »
Film :
Nieuwe Charlie's Angels film binnenkort te zien in de bioscoop

De nieuwe Charlie's Angels film is binnenkort te zien in de bioscoop. Charlie's Angels waren voor het eerst te zien in de jaren '70 en daarna weer in 2000. Elizabeth Banks speelt niet alleen mee in de film, ze heeft hem ook geschreven en geproduceerd.

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de nieuwe Charlie's Angels film.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Charlie's Angels film binnenkort te zien in de bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier