Bombrief bij Okura Hotel Amsterdam: bekijk de beelden

Bombrief bij Okura Hotel Amsterdam: bekijk de beelden

Bombrief bij Okura Hotel Amsterdam: bekijk de beelden Nadat er gisteren al op meerdere locaties in Nederland bombrieven werden gevonden is er vanochtend een poststuk, met daarin een explosief, aangetroffen bij het Okura Hotel in Amsterdam. Ontruiming?Een woordvoerder van de politie meldt dat het hotel niet hoeft te worden ontruimd. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is ter plaatse en doet onderzoek. Net als bij de voorgaande brieven zou ook op deze brief het Centraal Invorderings Bureau (CIB) vermeld staan als afzender. Bekijk beelden van de Amsterdamse zender AT5 hierboven. Bekijk ook Verdachte aangehouden voor dreigen met explosief Station Amsterdam Sloterdijk Bekijk deze video » Bombrieven gestuurd naar bedrijven in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht: één explosief is afgegaan Bekijk deze video » Buienradar: "Ronduit regenachtig met stevige wind" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bombrief bij Okura Hotel Amsterdam: bekijk de beelden

Nadat er gisteren al op meerdere locaties in Nederland bombrieven werden gevonden is er vanochtend een poststuk, met daarin een explosief, aangetroffen bij het Okura Hotel in Amsterdam.

Ontruiming?
Een woordvoerder van de politie meldt dat het hotel niet hoeft te worden ontruimd. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is ter plaatse en doet onderzoek. Net als bij de voorgaande brieven zou ook op deze brief het Centraal Invorderings Bureau (CIB) vermeld staan als afzender. Bekijk beelden van de Amsterdamse zender AT5 hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bombrief bij Okura Hotel Amsterdam: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV