Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van Andere Tijden Sport. Met vier keer op zondag (op 26 januari is er geen uitzending) om 22:10 uur een nieuw verhaal uit de sportgeschiedenis. Eerste vrouwIn de eerste aflevering: Lenie van der Hoorn, de onzichtbare winnares van de Elfstedentocht. Natuurlijk, Evert van Benthem won de Elfstedentocht van 1985. Maar niet eens zo heel veel later kwam Lenie van der Hoorn binnen, als eerste vrouw. OproepGeen camera had oog voor haar buitengewone prestatie. Andere Tijden Sport deed een oproep: wie filmde Lenie van der Hoorn in 1985? Die oproep had succes. LevensverhaalDeze aflevering maakt de onzichtbare winnares van de Elfstedentocht van 1985 zichtbaar. En daarmee het bijzondere levensverhaal van een vrouw met een missie. Volgende afleveringenIn de komende afleveringen de verhalen over schaatser Falko Zandstra, de Formule 1 in Zandvoort en Feyenoords Europa Cup I-winst in 1970. Maarten van der Weijden over succesvolle Elfstedenzwemtocht: 'Trots en dankbaar' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van Andere Tijden Sport. Met vier keer op zondag (op 26 januari is er geen uitzending) om 22:10 uur een nieuw verhaal uit de sportgeschiedenis.

Eerste vrouw
In de eerste aflevering: Lenie van der Hoorn, de onzichtbare winnares van de Elfstedentocht. Natuurlijk, Evert van Benthem won de Elfstedentocht van 1985. Maar niet eens zo heel veel later kwam Lenie van der Hoorn binnen, als eerste vrouw.

Oproep
Geen camera had oog voor haar buitengewone prestatie. Andere Tijden Sport deed een oproep: wie filmde Lenie van der Hoorn in 1985? Die oproep had succes.

Levensverhaal
Deze aflevering maakt de onzichtbare winnares van de Elfstedentocht van 1985 zichtbaar. En daarmee het bijzondere levensverhaal van een vrouw met een missie.

Volgende afleveringen
In de komende afleveringen de verhalen over schaatser Falko Zandstra, de Formule 1 in Zandvoort en Feyenoords Europa Cup I-winst in 1970.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier