Eerste beelden nieuwe serie Hoogvliegers

Eerste beelden nieuwe serie Hoogvliegers

Eerste beelden nieuwe serie <em>Hoogvliegers</em> In de nieuwe dramaserie Hoogvliegers van de EO is het verhaal te zien van drie jongeren die de opleiding tot piloot bij de Koninklijke Luchtmacht volgen. Ze hebben te maken met een conflict met Rusland en een gevaarlijke missie in het Midden-Oosten. Het is een bijzondere tijd voor de drie vrienden. Bekijk de trailer van Hoogvliegers hierboven. Hoogvliegers is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hoogvliegers terugkijken bij Gids.tv. Netflix: Wat waren de beste series van 2019? Bekijk deze video » Kijktip: Nieuwe BBC-serie Dracula vanaf 4 januari op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Eerste beelden nieuwe serie Hoogvliegers

In de nieuwe dramaserie Hoogvliegers van de EO is het verhaal te zien van drie jongeren die de opleiding tot piloot bij de Koninklijke Luchtmacht volgen. Ze hebben te maken met een conflict met Rusland en een gevaarlijke missie in het Midden-Oosten. Het is een bijzondere tijd voor de drie vrienden. Bekijk de trailer van Hoogvliegers hierboven.

Hoogvliegers is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hoogvliegers terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden nieuwe serie Hoogvliegers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV