Ricky Gervais slacht Hollywood bij Golden Globes 2020: bekijk zijn volledige speech

Ricky Gervais slacht Hollywood bij Golden Globes 2020: bekijk zijn volledige speech

<em>Ricky Gervais</em> slacht Hollywood bij Golden Globes 2020: bekijk zijn volledige speech In de nacht van 5 op 6 januari werden in Los Angeles voor de 77ste keer de Golden Globe Awards uitgereikt. De Britse komiek Ricky Gervais mocht voor de vijfde keer de presentatie voor zijn rekening nemen, en dat heeft Hollywood geweten. Niemand was veilig tijdens zijn openingsmonoloog. Bekijk de volledige lijst met Golden Globe-winnaars. Van Jeffrey Epstein tot Martin ScorseseIedereen in de zaal hield zijn adem in toen Gervais begon aan zijn speech, want wie zou er ongenadig worden afgemaakt? Zelfs de inmiddels overleden Jeffrey Epstein kreeg nog een trap na van Gervais, maar voor de rest beperkte hij zich tot de levende Hollywoodsterren. Zo werd de legendarische regisseur Martin Scorsese belachelijk gemaakt omdat hij klein is en werd The Two Popes genoemd in een rijtje met grote filmreleases over pedofielen dit jaar. Bekijk de volledige openingsmonoloog van Ricky Gervais hierboven. Oorlogsfilm 1917 wint belangrijkste prijzen bij Golden Globes Bekijk deze video » Jennifer Aniston namens Russell Crowe: "Wat in Australië gebeurt, komt door klimaatverandering" Bekijk deze video » Golden Globes 2020: Tom Hanks emotioneel na ontvangen Cecil B. DeMille Award Bekijk deze video »
Film :
Ricky Gervais slacht Hollywood bij Golden Globes 2020: bekijk zijn volledige speech

In de nacht van 5 op 6 januari werden in Los Angeles voor de 77ste keer de Golden Globe Awards uitgereikt. De Britse komiek Ricky Gervais mocht voor de vijfde keer de presentatie voor zijn rekening nemen, en dat heeft Hollywood geweten. Niemand was veilig tijdens zijn openingsmonoloog.

Bekijk de volledige lijst met Golden Globe-winnaars.

Van Jeffrey Epstein tot Martin Scorsese
Iedereen in de zaal hield zijn adem in toen Gervais begon aan zijn speech, want wie zou er ongenadig worden afgemaakt? Zelfs de inmiddels overleden Jeffrey Epstein kreeg nog een trap na van Gervais, maar voor de rest beperkte hij zich tot de levende Hollywoodsterren. Zo werd de legendarische regisseur Martin Scorsese belachelijk gemaakt omdat hij klein is en werd The Two Popes genoemd in een rijtje met grote filmreleases over pedofielen dit jaar.

Bekijk de volledige openingsmonoloog van Ricky Gervais hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ricky Gervais slacht Hollywood bij Golden Globes 2020: bekijk zijn volledige speech of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen