'Slijptol' Mark Baanders aangevallen door demonstranten Extinction Rebellion

'Slijptol' Mark Baanders aangevallen door demonstranten Extinction Rebellion

'Slijptol' Mark Baanders aangevallen door demonstranten Extinction Rebellion Wanneer er mensen van Extinction Rebellion staan te demonstreren op de Dam voor een betere aanpak van de opwarming van de aarde, is PowNed-verslaggever Mark Baanders - alias 'Slijptol' - nooit te beroerd om wat olie op het vuur te gooien. Binnen de kortste keren wordt hij lastig gevallen door een opdringerige man met een videocamera, die weigert een woord met hem te wisselen. Ook de andere demonstranten zijn niet altijd even makkelijk. Bekijk de reportage van PowNed hierboven. Dennis Schouten deelt na Lize Korpershoek 'emotioneel verhaal': Mijn Haar Is Stuk Bekijk deze video » Gaat Dennis Schouten in een pornofilm van Kim Holland spelen? Bekijk deze video » Willy van de Kerkhof: "Louis van Gaal moet Mark van Bommel opvolgen bij PSV" Bekijk deze video »
TV :
'Slijptol' Mark Baanders aangevallen door demonstranten Extinction Rebellion

Wanneer er mensen van Extinction Rebellion staan te demonstreren op de Dam voor een betere aanpak van de opwarming van de aarde, is PowNed-verslaggever Mark Baanders - alias 'Slijptol' - nooit te beroerd om wat olie op het vuur te gooien. Binnen de kortste keren wordt hij lastig gevallen door een opdringerige man met een videocamera, die weigert een woord met hem te wisselen. Ook de andere demonstranten zijn niet altijd even makkelijk.

Bekijk de reportage van PowNed hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 'Slijptol' Mark Baanders aangevallen door demonstranten Extinction Rebellion of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV