Vanavond bij Op1: Ank Bijleveld, Michel Mulder en meer

Vanavond bij Op1: Ank Bijleveld, Michel Mulder en meer

Vanavond bij Op1: Ank Bijleveld, Michel Mulder en meer Vanavond bij de eerste aflevering van Op1: De dood van de Iraanse generaal Soleimani door een Amerikaanse raketaanval leidt tot grote spanningen in het Midden-Oosten. Minister Ank Bijleveld komt praten over de Nederlandse militairen in Irak en het sturen van een marinefregat naar de Straat van Hormuz. Grote zorgen in het Midden-Oosten n.a.v. raketaanval die Qassem Soleimani doodde Bekijk deze video » Begrafenis van Soleimani in Iran: "Dood aan Amerika én Israel!" Bekijk deze video » Politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Joost Vullings blikken vooruit op het politieke jaar 2020. Laatste Pauw: Xander van der Wulp kijkt terug naar het politieke jaar 2019 Bekijk deze video » Caroline Tensen en Natasja Froger nemen het stokje over van Beau van Erven Dorens als presentatoren van het bekroonde programma Five Days Inside. Nieuw: Five Days Inside is vanaf dinsdag 7 januari terug met Angela Groothuizen, Natasja Froger & Caroline Tensen Bekijk deze video » In Five Days Inside laten Natasja Froger en Caroline Tensen hun tranen de vrije loop Bekijk deze video » Profschaatser Michel Mulder stopt ermee. Bij Op1 vertelt Mulder (Olympisch sprintkampioen in 2014) waarom hij zijn schaatsen aan de wilgen hangt en wat zijn toekomstplannen zijn. NK Afstanden: Dai Dai Ntab wint 500 meter, broers Mulder stellen teleur Bekijk deze video » De presentatie is op de maandagavond in handen van Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven. Bekijk hier alle presentatieduo's van de nieuwe talkshow. De nieuwe talkshow Op1 is vanaf maandag 6 januari elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Vanavond bij Op1: Ank Bijleveld, Michel Mulder en meer

Vanavond bij de eerste aflevering van Op1:

  • De dood van de Iraanse generaal Soleimani door een Amerikaanse raketaanval leidt tot grote spanningen in het Midden-Oosten. Minister Ank Bijleveld komt praten over de Nederlandse militairen in Irak en het sturen van een marinefregat naar de Straat van Hormuz.

  • Politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Joost Vullings blikken vooruit op het politieke jaar 2020.

  • Caroline Tensen en Natasja Froger nemen het stokje over van Beau van Erven Dorens als presentatoren van het bekroonde programma Five Days Inside.

  • Profschaatser Michel Mulder stopt ermee. Bij Op1 vertelt Mulder (Olympisch sprintkampioen in 2014) waarom hij zijn schaatsen aan de wilgen hangt en wat zijn toekomstplannen zijn.

De presentatie is op de maandagavond in handen van Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven. Bekijk hier alle presentatieduo's van de nieuwe talkshow.

De nieuwe talkshow Op1 is vanaf maandag 6 januari elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Ank Bijleveld, Michel Mulder en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV