Willemijn Veenhoven geraakt door beelden Five Days Inside: "Dit is aangrijpend"

Willemijn Veenhoven geraakt door beelden Five Days Inside: "Dit is aangrijpend"

<em>Willemijn Veenhoven</em> geraakt door beelden <em>Five Days Inside</em>: &quot;Dit is aangrijpend&quot; Natasja Froger en Caroline Tensen, twee van de drie nieuwe presentatrices van het programma Five Days Inside, waren te gast bij Op1 om te vertellen over hun ervaringen. Na het zien van beelden van een vrouw met de ziekte van Huntington heeft Willemijn Veenhoven, één van de presentatrices van Op1, het moeilijk: "Dit is wel vrij aangrijpend." Je ziet elke dag de beste fragmenten uit Op1 terug op Gids.tv. Bekijk het fragment met Natasja Froger uit Op1 hierboven. Nieuw: Five Days Inside is vanaf dinsdag 7 januari terug met Angela Groothuizen, Natasja Froger & Caroline Tensen Bekijk deze video » In Five Days Inside laten Natasja Froger en Caroline Tensen hun tranen de vrije loop Bekijk deze video »
Talkshow :
Willemijn Veenhoven geraakt door beelden Five Days Inside: "Dit is aangrijpend"

Natasja Froger en Caroline Tensen, twee van de drie nieuwe presentatrices van het programma Five Days Inside, waren te gast bij Op1 om te vertellen over hun ervaringen. Na het zien van beelden van een vrouw met de ziekte van Huntington heeft Willemijn Veenhoven, één van de presentatrices van Op1, het moeilijk: "Dit is wel vrij aangrijpend."

Je ziet elke dag de beste fragmenten uit Op1 terug op Gids.tv. Bekijk het fragment met Natasja Froger uit Op1 hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Five Days Inside
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willemijn Veenhoven geraakt door beelden Five Days Inside: "Dit is aangrijpend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV