Max Verstappen verlengt contract en blijft tot 2023 bij Red Bull

Max Verstappen verlengt contract en blijft tot 2023 bij Red Bull

Max Verstappen heeft toch besloten om de komende jaren nog bij Red Bull te blijven. Vandaag (7 januari) werd bekend dat de Nederlandse coureur zijn contract met de ploeg tot 2023 heeft verlengd. Hiermee maakt hij aan alle geruchten een eind.

Verwachtingen
Afgelopen jaar behaalde Verstappen de derde plek in het eindklassement om het wereldkampioenschap, achter de Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Er waren geruchten over een mogelijke overstap van Verstappen naar Ferrari of Mercedes, maar nu blijft hij toch bij Red Bull. Onlangs sprak hij met Rob Kamphues over het afgelopen Formule 1-seizoen en zijn verwachtingen voor 2020.

Bekijk het volledige interview van Rob Kamphues met Max Verstappen hieronder.

Max Verstappen verlengt contract en blijft tot 2023 bij Red Bull Max Verstappen heeft toch besloten om de komende jaren nog bij Red Bull te blijven. Vandaag (7 januari) werd bekend dat de Nederlandse coureur zijn contract met de ploeg tot 2023 heeft verlengd. Hiermee maakt hij aan alle geruchten een eind. Formule 1: Jaaroverzicht 2019 Bekijk deze video » VerwachtingenAfgelopen jaar behaalde Verstappen de derde plek in het eindklassement om het wereldkampioenschap, achter de Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Er waren geruchten over een mogelijke overstap van Verstappen naar Ferrari of Mercedes, maar nu blijft hij toch bij Red Bull. Onlangs sprak hij met Rob Kamphues over het afgelopen Formule 1-seizoen en zijn verwachtingen voor 2020. Bekijk het volledige interview van Rob Kamphues met Max Verstappen hieronder.
Formule 1 :
Max Verstappen verlengt contract en blijft tot 2023 bij Red Bull
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen verlengt contract en blijft tot 2023 bij Red Bull of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV