Heftige beelden: Australische piloten proberen te landen in vuurzee

Heftige beelden: Australische piloten proberen te landen in vuurzee

Heftige beelden: <em>Australische piloten</em> proberen te landen in <em>vuurzee</em> In de video van De Telegraaf zie je dat de luchtmacht in Australië een video heeft gedeeld vanuit de cockpit van twee toestellen in Mallacoota en Merimbula. Piloten proberen te landen in de vuurzee maar door de rook van de bosbranden wordt het zicht ernstig belemmerd. Een toestel lukt het niet te landenEen toestel kan uiteindelijk veilig landen in Mallacoota om mensen te evacueren. Piloten van een ander toestel in Merimbula lukt dit echter niet door de slechte omstandigheden. Bekijk hierboven De Telegraaf-video met de schrikbarende beelden vanuit de cockpit. Bosbranden Australië worden nóg erger: "40 graden en extreme wind voorspeld" Bekijk deze video » Australiërs radeloos door bosbranden: "De brand is dichtbij mijn huis. Geen stroom en bereik" Bekijk deze video » Australische premier Scott Morrison uitgescholden: "Ik begrijp dat mensen zich zo voelen" Bekijk deze video » Na twintig uur op zee zijn eerste vluchtelingen van Australische bosbrand geëvacueerd Bekijk deze video » Het Rode Kruis opent gironummer 5125 voor hulp bosbranden Australië Bekijk deze video » Branden Australië: piloten vliegen dooor vuurzee Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: Australische piloten proberen te landen in vuurzee

In de video van De Telegraaf zie je dat de luchtmacht in Australië een video heeft gedeeld vanuit de cockpit van twee toestellen in Mallacoota en Merimbula. Piloten proberen te landen in de vuurzee maar door de rook van de bosbranden wordt het zicht ernstig belemmerd.

Een toestel lukt het niet te landen
Een toestel kan uiteindelijk veilig landen in Mallacoota om mensen te evacueren. Piloten van een ander toestel in Merimbula lukt dit echter niet door de slechte omstandigheden.

Bekijk hierboven De Telegraaf-video met de schrikbarende beelden vanuit de cockpit.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: Australische piloten proberen te landen in vuurzee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV