Down Met Johnny: Robin van Persie verrast fans

Down Met Johnny: Robin van Persie verrast fans

Down Met Johnny: Robin van Persie verrast fans Down Met Johnny begint deze week met een nieuw seizoen en ook in deze serie krijgen jongeren met een beperking de verrassing van hun leven. Zo staat bij twee superfans ineens hun grote idool Robin van Persie voor hun neus. Bekijk alvast beelden van Down Met Johnny van De Telegraaf in de video hierboven. Het nieuwe seizoen van Down Met Johnny is vanaf woensdag 8 januari 2020 wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Down Met Johnny terugkijken bij Gids.tv. Zoontje Johnny de Mol moest wennen aan zijn kleine broertje Fender Bekijk deze video » Johnny de Mol vindt nieuw seizoen Down Met Johnny ‘geweldig leuk’ Bekijk deze video »
TV :
Down Met Johnny: Robin van Persie verrast fans

Down Met Johnny begint deze week met een nieuw seizoen en ook in deze serie krijgen jongeren met een beperking de verrassing van hun leven. Zo staat bij twee superfans ineens hun grote idool Robin van Persie voor hun neus.

Bekijk alvast beelden van Down Met Johnny van De Telegraaf in de video hierboven.

Het nieuwe seizoen van Down Met Johnny is vanaf woensdag 8 januari 2020 wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Down Met Johnny terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Down Met Johnny: Robin van Persie verrast fans of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV