De douane in actie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De douane in actie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De douane in actie gemist? Bekijk hier de hele uitzending In De Douane In Actie wordt de Nederlandse douane elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 gevolgd. Illegale goederenElke dag weer onderschept de Nederlandse Douane de meest vreemde, exotische maar vooral illegale goederen. De Douane In Actie biedt een unieke inkijk in een wereld die tot nu toe verborgen bleef. Onder waterDe douanebeambten zijn te vinden op vliegvelden en havens, maar voeren hun werkzaamheden ook onder water én in de lucht uit. Wie zijn de mensen die onze landsgrenzen, kust, zee- en luchthavens controleren op smokkelwaar? GevaarlijkEén ding staat vast: hun werk is geen dag hetzelfde en brengt hen geregeld in spannende, soms zelfs gevaarlijke, situaties. FIOD en douane met grote actie tegen tabaksmaffia Bekijk deze video »
Uitzending :
De douane in actie
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In De Douane In Actie wordt de Nederlandse douane elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 gevolgd.

Illegale goederen
Elke dag weer onderschept de Nederlandse Douane de meest vreemde, exotische maar vooral illegale goederen. De Douane In Actie biedt een unieke inkijk in een wereld die tot nu toe verborgen bleef.

Onder water
De douanebeambten zijn te vinden op vliegvelden en havens, maar voeren hun werkzaamheden ook onder water én in de lucht uit. Wie zijn de mensen die onze landsgrenzen, kust, zee- en luchthavens controleren op smokkelwaar?

Gevaarlijk
Eén ding staat vast: hun werk is geen dag hetzelfde en brengt hen geregeld in spannende, soms zelfs gevaarlijke, situaties.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De douane in actie

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De douane in actie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier