Vliegtuig neergestort in Iran: 180 passagiers omgekomen

Vliegtuig neergestort in Iran: 180 passagiers omgekomen

<em>Vliegtuig neergestort</em> in Iran: 180 passagiers omgekomen In Iran is kort na het opstijgen een Boeing neergestort. Er zaten zo’n 170 tot 180 passagiers in het vliegtuig, er zijn geen overlevenden. Geen link met raketaanvalDeze vliegramp zou niks te maken hebben met de raketaanval op Amerikaanse bases in Iran. Het passagiersvliegtuig steeg op vanuit het Iraanse Teheran en ging richting Oekraïne. De crash zou zijn veroorzaakt door technische problemen, maar er wordt nog volop onderzoek gedaan. Bekijk beelden van de enorme ravage die de vliegramp heeft veroorzaakt in de video van De Telegraaf hierboven. Trump: bij wraak Iran valt Amerika aan Bekijk deze video » Ank Bijleveld zegt begrip te hebben voor de moord op Qassem Soleimani Bekijk deze video »
Nieuws :
Vliegtuig neergestort in Iran: 180 passagiers omgekomen

In Iran is kort na het opstijgen een Boeing neergestort. Er zaten zo’n 170 tot 180 passagiers in het vliegtuig, er zijn geen overlevenden.

Geen link met raketaanval
Deze vliegramp zou niks te maken hebben met de raketaanval op Amerikaanse bases in Iran. Het passagiersvliegtuig steeg op vanuit het Iraanse Teheran en ging richting Oekraïne. De crash zou zijn veroorzaakt door technische problemen, maar er wordt nog volop onderzoek gedaan.

Bekijk beelden van de enorme ravage die de vliegramp heeft veroorzaakt in de video van De Telegraaf hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vliegtuig neergestort in Iran: 180 passagiers omgekomen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV