Bekijk promo: Temptation Island 2020 krijgt nieuwe regels

Bekijk promo: Temptation Island 2020 krijgt nieuwe regels

Bekijk promo: Temptation Island 2020 krijgt nieuwe regels De Vlaamse zender Vijf heeft een nieuwe promo van Temptation Island de wereld in geslingerd. Hierin wordt duidelijk gemaakt dat er nieuwe regels gelden in het realityprogramma. Al wordt niet verteld wat deze regels precies zijn. Schandaal na grensoverschrijdend gedragIn Temptation Island testen stellen hun relatie door zich te omringen met verleiders. De realityshow kwam in opspraak door vergelijkbaar programma De Villa, nadat een meisje in deze show werd aangerand. Toen bleek dat tv-makers de deelnemers aanzetten tot grensoverschrijdend gedrag. Het is dan ook nog niet duidelijk of deze Temptation Island op RTL te zien zal zijn. Temptation Island toch weer bij RTL?Na het schandaal rond De Villa haalde RTL-directeur Peter van der Vorst alle guilty pleasure-series tijdelijk van de buis. Maar inmiddels heeft Van der Vorst al laten doorschemeren dat de terugkeer van Temptation Island helemaal niet is uitgesloten. Bekijk de promo van Temptation Island 2020 in de video hierboven. Niels werd gepusht in Temptation Island: ‘Als dingen gebeuren, kom je in het nieuws’ Bekijk deze video » Eerste koppel Temptation Island 2020 uitgelekt Bekijk deze video »
Temptation Island :
Bekijk promo: Temptation Island 2020 krijgt nieuwe regels

De Vlaamse zender Vijf heeft een nieuwe promo van Temptation Island de wereld in geslingerd. Hierin wordt duidelijk gemaakt dat er nieuwe regels gelden in het realityprogramma. Al wordt niet verteld wat deze regels precies zijn.

Schandaal na grensoverschrijdend gedrag
In Temptation Island testen stellen hun relatie door zich te omringen met verleiders. De realityshow kwam in opspraak door vergelijkbaar programma De Villa, nadat een meisje in deze show werd aangerand. Toen bleek dat tv-makers de deelnemers aanzetten tot grensoverschrijdend gedrag. Het is dan ook nog niet duidelijk of deze Temptation Island op RTL te zien zal zijn.

Temptation Island toch weer bij RTL?
Na het schandaal rond De Villa haalde RTL-directeur Peter van der Vorst alle guilty pleasure-series tijdelijk van de buis. Maar inmiddels heeft Van der Vorst al laten doorschemeren dat de terugkeer van Temptation Island helemaal niet is uitgesloten.

Bekijk de promo van Temptation Island 2020 in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk promo: Temptation Island 2020 krijgt nieuwe regels of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV