Het moederhart huilt in Five Days Inside: "Ik wil ook graag naar m'n kinderen"

Het moederhart huilt in Five Days Inside: "Ik wil ook graag naar m'n kinderen"

Het moederhart huilt in <em>Five Days Inside</em>: &quot;Ik wil ook graag naar m'n kinderen&quot; Five Days Inside-presentatrice Natasja Froger spreekt een verzorgster, die vertelt dat ze haar werk toch best confronterend vindt. Op een avond zag ze een traan bij een patient die de ziekte Huntington heeft. MoeilijkDe zieke vrouw zei tegen haar: "Jij gaat zodadelijk naar huis, maar ik wil ook graag naar mijn kinderen." Op zulke momenten breekt het moederhart van elke verzorgster. Ze wil graag professioneel blijven, maar ze is ook een moeder... Natasja Froger snapt dat ze het daar moeilijk mee heeft. Bekijk hierboven het fragment uit Five Days Inside met Natasja Froger. Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is elke dinsdag om 21:25 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Nieuw: Five Days Inside is vanaf dinsdag 7 januari terug met Angela Groothuizen, Natasja Froger & Caroline Tensen Bekijk deze video » In Five Days Inside laten Natasja Froger en Caroline Tensen hun tranen de vrije loop Bekijk deze video » Willemijn Veenhoven geraakt door beelden Five Days Inside: "Dit is aangrijpend" Bekijk deze video » Start: Vanavond Five Days Inside met o.a. Natasja Froger: "Het is pittiger dan ik dacht" Bekijk deze video »
TV :
Het moederhart huilt in Five Days Inside: "Ik wil ook graag naar m'n kinderen"

Five Days Inside-presentatrice Natasja Froger spreekt een verzorgster, die vertelt dat ze haar werk toch best confronterend vindt. Op een avond zag ze een traan bij een patient die de ziekte Huntington heeft.

Moeilijk
De zieke vrouw zei tegen haar: "Jij gaat zodadelijk naar huis, maar ik wil ook graag naar mijn kinderen." Op zulke momenten breekt het moederhart van elke verzorgster. Ze wil graag professioneel blijven, maar ze is ook een moeder... Natasja Froger snapt dat ze het daar moeilijk mee heeft.

Bekijk hierboven het fragment uit Five Days Inside met Natasja Froger. Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is elke dinsdag om 21:25 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Five Days Inside
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het moederhart huilt in Five Days Inside: "Ik wil ook graag naar m'n kinderen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen