Livestream TSG 1899 Hoffenheim - Feyenoord (oefenwedstrijd)

Livestream TSG 1899 Hoffenheim - Feyenoord (oefenwedstrijd)

Livestream <em>TSG 1899 Hoffenheim - Feyenoord</em> (oefenwedstrijd) Alle Eredvisieclubs bereiden zich momenteel voor op de tweede seizoenshelft. Voor Feyenoord is het te hopen dat die beter zal verlopen dan het eerste gedeelte van het seizoen. Op woensdag 8 januari spelen ze om 15.30 uur een oefenwedstrijd tegen het Duitse TSG 1899 Hoffenheim. Alfred SchreuderBij Hoffenheim treft Feyenoord in ieder geval een bekende coach aan, want Alfred Schreuder staat daar momenteel aan het roer. Hij is oud-speler van Feyenoord en tot vorig jaar nog assistent van Erik ten Hag bij aartsrivaal Ajax. De selectie van Feyenoord verblijft momenteel in het Spaanse Marbella ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Kijk hierboven op 8 januari vanaf 15.30 uur LIVE naar de oefenwedstrijd TSG 1899 Hoffenheim - Feyenoord. René van der Gijp over stuntelende Jørgensen: 'Zn vrouw is zwanger, hij niet!' Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? 'Guidetti wil naar Feyenoord' Bekijk deze video » Jens Toornstra over eerste halfjaar: "We willen weer iets betekenen met Feyenoord" Bekijk deze video »
Live :
Livestream TSG 1899 Hoffenheim - Feyenoord (oefenwedstrijd)

Alle Eredvisieclubs bereiden zich momenteel voor op de tweede seizoenshelft. Voor Feyenoord is het te hopen dat die beter zal verlopen dan het eerste gedeelte van het seizoen. Op woensdag 8 januari spelen ze om 15.30 uur een oefenwedstrijd tegen het Duitse TSG 1899 Hoffenheim.

Alfred Schreuder
Bij Hoffenheim treft Feyenoord in ieder geval een bekende coach aan, want Alfred Schreuder staat daar momenteel aan het roer. Hij is oud-speler van Feyenoord en tot vorig jaar nog assistent van Erik ten Hag bij aartsrivaal Ajax. De selectie van Feyenoord verblijft momenteel in het Spaanse Marbella ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Kijk hierboven op 8 januari vanaf 15.30 uur LIVE naar de oefenwedstrijd TSG 1899 Hoffenheim - Feyenoord.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Livestream TSG 1899 Hoffenheim - Feyenoord (oefenwedstrijd) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen