Zangeres Adele is 19 kilo afgevallen en fans maken zich zorgen: Bekijk hier de foto's

Zangeres Adele is 19 kilo afgevallen en fans maken zich zorgen: Bekijk hier de foto's

Zangeres Adele is 19 kilo afgevallen en fans maken zich zorgen: Bekijk hier de foto's Zangeres Adele is al een poos geleden begonnen aan de strijd tegen de kilo's en is inmiddels extreem afgevallen. Fans maken zich zorgen om haar gezondheid. BezorgdVeel mensen vinden het knap dat ze zoveel is afgevallen, anderen maken zich zorgen om haar: "Adele ziet er veel te dun uit", aldus verschillende Amerikaanse bekendheden over de zangeres die 19 kilo is afgevallen. Bekijk hieronder verschillende foto's op Instagram: Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment met heel veel foto's van de extreem slanke Adele op het strand. Samantha Steenwijk over het Songfestival: "Als we Jordan Roy gaan sturen, dan komt het wel goed" Bekijk deze video » Over Mijn Lijk presenteren was een levensveranderende ervaring voor Tim Hofman Bekijk deze video » Chris Zegers zou het fantastisch vinden als Nathan Rutjes de Mol is Bekijk deze video »
Entertainment :
Zangeres Adele is 19 kilo afgevallen en fans maken zich zorgen: Bekijk hier de foto's

Zangeres Adele is al een poos geleden begonnen aan de strijd tegen de kilo's en is inmiddels extreem afgevallen. Fans maken zich zorgen om haar gezondheid.

Bezorgd
Veel mensen vinden het knap dat ze zoveel is afgevallen, anderen maken zich zorgen om haar: "Adele ziet er veel te dun uit", aldus verschillende Amerikaanse bekendheden over de zangeres die 19 kilo is afgevallen. Bekijk hieronder verschillende foto's op Instagram:

Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment met heel veel foto's van de extreem slanke Adele op het strand.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zangeres Adele is 19 kilo afgevallen en fans maken zich zorgen: Bekijk hier de foto's of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV