Koffietijd: Lucretia van der Vloot zingt persoonlijk nummer 'Twee Werelden'

Koffietijd: Lucretia van der Vloot zingt persoonlijk nummer 'Twee Werelden'

<em>Koffietijd</em>: <em>Lucretia van der Vloot</em> zingt persoonlijk nummer 'Twee Werelden' Zangeres en actrice Lucretia van der Vloot zingt het nummer Twee Werelden. Samen met componist Thijs Borsten is ze afgereisd naar Suriname om de roots van Lucretia te ontdekken. Het nummer in geïnspireerd op de vraag die van der Vloot zichzelf stelde: ''Hoe Surinaams ben ik als ik Nederland ben opgegroeid; ben ik een kind van twee werelden?'' Bekijk hierboven haar optreden bij Koffietijd. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Shelly Sterk over moederschap: "Alle clichés zijn waar" Bekijk deze video » Koffietijd: tv-kok Jigal Krant maakt een gezonde 'regenboogsalade' met paarse bloemkool Bekijk deze video » Nieuw-Vennepse miljonairs bereiden zich voor op een groot wijkfeest Bekijk deze video » PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro uitgedeeld: Zo veel krijgen winnaars in Nieuw-Vennep Bekijk deze video » Patrick Lodiers gaf Tim Hofman advies voor Over Mijn Lijk: 'Dit wordt een gamechanger' Bekijk deze video »
Entertainment :
Koffietijd: Lucretia van der Vloot zingt persoonlijk nummer 'Twee Werelden'

Zangeres en actrice Lucretia van der Vloot zingt het nummer Twee Werelden. Samen met componist Thijs Borsten is ze afgereisd naar Suriname om de roots van Lucretia te ontdekken. Het nummer in geïnspireerd op de vraag die van der Vloot zichzelf stelde: ''Hoe Surinaams ben ik als ik Nederland ben opgegroeid; ben ik een kind van twee werelden?'' Bekijk hierboven haar optreden bij Koffietijd.

Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Lucretia van der Vloot zingt persoonlijk nummer 'Twee Werelden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV