Glennis Grace door naar finale! Kijk hier alles terug!

Glennis Grace door naar finale! Kijk hier alles terug!

Glennis Grace door naar finale! Kijk hier alles terug! UPDATE: zo zong Glennis Grace in de finale afgelopen nacht Bekijk hier het hele optreden en het jury-commentaar terug van Glennis Grace in de halve finale van America's Got Talent. Bekijk ook de reactie van Glennis Grace zelf op het optreden en de reactie van Trijntje Oosterhuis Mel B kwam niet verder dan "yes, yes, yes" en Simon Cowell noemde Glennis Grace's optreden "het beste van deze avond". Howie Mandel zei: "Dit was perfectie"... Vannacht horen we of Glennis Grace door is naar de finale. De finale, die live uitgezonden wordt op NBC, is in de nacht van dinsdag 18 op 19 september. Bekijk ook deze video's Thony is het succes achter Glennis Grace Bekijk deze video » Docu over Glennis Grace in AGT Bekijk deze video » Reactie van Trijntje Oosterhuis op optreden Glennis Grace in halve finale Bekijk deze video » Afwachten voor Nederlandse wereldster Glennis Grace Bekijk deze video »
Muziek

UPDATE: zo zong Glennis Grace in de finale afgelopen nacht

Bekijk hier het hele optreden en het jury-commentaar terug van Glennis Grace in de halve finale van America's Got Talent. Bekijk ook de reactie van Glennis Grace zelf op het optreden en de reactie van Trijntje Oosterhuis

Mel B kwam niet verder dan "yes, yes, yes" en Simon Cowell noemde Glennis Grace's optreden "het beste van deze avond". Howie Mandel zei: "Dit was perfectie"... Vannacht horen we of Glennis Grace door is naar de finale. De finale, die live uitgezonden wordt op NBC, is in de nacht van dinsdag 18 op 19 september.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace door naar finale! Kijk hier alles terug! of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: talent, usa, talentenshow, talentenjacht, halve finale, glennis grace, avond, america's got talent, simon cowell

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »