Zangeres Emma Heesters dolgelukkig: "Ik ben weer aan het daten ja!"

Zangeres Emma Heesters dolgelukkig: "Ik ben weer aan het daten ja!"

Zangeres <em>Emma Heesters</em> dolgelukkig: &quot;Ik ben weer aan het daten ja!&quot; Emma Heesters, die we kennen van het programma Beste Zangers, is songwriter, mega populair op YouTube en domineert nu samen met Rolf Sanchez de hitlijsten met het liedje Pa Olvidarte. In deze 538-aflevering van 'Release Reacties' is het aan haar om te reageren op de nieuwste liedjes die gaan over dates, problemen en verlangens. Over deze onderwerpen is ze trouwens zelf ook heel openhartig. Emma laat weten dat ze aan het daten is en dat hij top is. Bekijk hierboven het fragment met Emma Heesters over haar liefdesleven, carière en muziek. Emma Heesters wil graag nog een keer samenwerken met Marco Borsato Bekijk deze video » Wesley Sneijder treedt op met Rolf Sanchez: "Ik weet wie ik kan bellen, als Emma Heesters niet kan" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zangeres Emma Heesters dolgelukkig: "Ik ben weer aan het daten ja!"

Emma Heesters, die we kennen van het programma Beste Zangers, is songwriter, mega populair op YouTube en domineert nu samen met Rolf Sanchez de hitlijsten met het liedje Pa Olvidarte.

In deze 538-aflevering van 'Release Reacties' is het aan haar om te reageren op de nieuwste liedjes die gaan over dates, problemen en verlangens. Over deze onderwerpen is ze trouwens zelf ook heel openhartig. Emma laat weten dat ze aan het daten is en dat hij top is.

Bekijk hierboven het fragment met Emma Heesters over haar liefdesleven, carière en muziek.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zangeres Emma Heesters dolgelukkig: "Ik ben weer aan het daten ja!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV