Nu te Zien! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nu te Zien! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nu te Zien! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het korte kunstprogramma 'Nu te Zien!', over actuele tentoonstellingen, weer wekelijks te zien op NPO 2. TentoonstellingElke vrijdag verlaten museumdirecteuren hun eigen museum en reizen het hele land door om een niet te missen tijdelijke tentoonstelling te bezoeken. Wekelijks om 22:10 uur, direct na Nieuwsuur. Alleen volgende week vrijdag 17 januari al om 20:20 uur. BijzonderVanuit hun eigen expertise en smaak laten de directeuren de kijker zien wat er zo bijzonder is aan de tentoonstelling of kunstenaar en bij welke kunstwerken je echt even stil moet staan. WaterleliesIn deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat directeur van het Frans Hals Museum, Ann Demeester, gaat op zoek naar het geheim achter de waterlelies van Monet. Koningin Máxima trommelt erop los en schreeuwt het uit Bekijk deze video » André Hazes krijgt wassen beeld in Madame Tussauds Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanaf vanavond is het korte kunstprogramma 'Nu te Zien!', over actuele tentoonstellingen, weer wekelijks te zien op NPO 2.

Tentoonstelling
Elke vrijdag verlaten museumdirecteuren hun eigen museum en reizen het hele land door om een niet te missen tijdelijke tentoonstelling te bezoeken. Wekelijks om 22:10 uur, direct na Nieuwsuur. Alleen volgende week vrijdag 17 januari al om 20:20 uur.

Bijzonder
Vanuit hun eigen expertise en smaak laten de directeuren de kijker zien wat er zo bijzonder is aan de tentoonstelling of kunstenaar en bij welke kunstwerken je echt even stil moet staan.

Waterlelies
In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat directeur van het Frans Hals Museum, Ann Demeester, gaat op zoek naar het geheim achter de waterlelies van Monet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nu te zien
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nu te Zien! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen