Evenblij maakt Vrienden met o.a. Danny & Daley Blind gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Evenblij maakt Vrienden met o.a. Danny & Daley Blind gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Evenblij maakt Vrienden met o.a. Danny & Daley Blind gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Evenblij maakt Vrienden gaat Frank Evenblij langs bij (oud-)voetballers Danny en Daley Blind, minister Sigrid Kaag en de Belgische presentator en acteur Tom Waes. - Danny & Daley BlindEen portret van de bijzondere voetbalfamilie. In het ouderlijk huis vertellen vader en zoon openhartig over hun persoonlijke band én over hun soms pittige professionele relatie binnen Ajax en het Nederlands elftal. Ook Danny's vrouw Yvonne, Daley's vrouw Candy Rae én de kersverse (klein)zoon Lowen schuiven aan. - Sigrid KaagFrank laat minister Sigrid Kaag het échte Den Haag zien, waar hij zelf opgroeide. Als diplomaat woonde zij immers langer in het buitenland dan in Nederland. Het Den Haag van de Schilderswijk, vuige rockbandjes, platte humor en broodjes ei met ui. In een verrassend informele sfeer praten zij over de stad die hen bindt, maar uiteraard ook over politiek en haar ambities. - Tom WaesIn het Vlaamse Schoten zoekt Frank de bekendste en misschien wel populairste Belg van België op: Tom Waes. Als Waes op tv is, zit tweederde van de Belgen aan de buis gekluisterd. Hij maakt programma's waarin hij uitdagingen doet en bijzondere reizen maakt, maar in Nederland is Waes vooral bekend van zijn hoofdrol in de eerste Nederlandstalige Netflixproductie ooit, Undercover, over de Vlaams-Nederlandse drugshandel. Frank en Tom bezoeken de set van het tweede seizoen. Bekijk nieuwe beelden van Ares: de eerste Nederlandse Netflix Original Bekijk deze video » Stranger Things best bekeken serie op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van Evenblij maakt Vrienden gaat Frank Evenblij langs bij (oud-)voetballers Danny en Daley Blind, minister Sigrid Kaag en de Belgische presentator en acteur Tom Waes.

- Danny & Daley Blind
Een portret van de bijzondere voetbalfamilie. In het ouderlijk huis vertellen vader en zoon openhartig over hun persoonlijke band én over hun soms pittige professionele relatie binnen Ajax en het Nederlands elftal. Ook Danny's vrouw Yvonne, Daley's vrouw Candy Rae én de kersverse (klein)zoon Lowen schuiven aan.

- Sigrid Kaag
Frank laat minister Sigrid Kaag het échte Den Haag zien, waar hij zelf opgroeide. Als diplomaat woonde zij immers langer in het buitenland dan in Nederland. Het Den Haag van de Schilderswijk, vuige rockbandjes, platte humor en broodjes ei met ui. In een verrassend informele sfeer praten zij over de stad die hen bindt, maar uiteraard ook over politiek en haar ambities.

- Tom Waes
In het Vlaamse Schoten zoekt Frank de bekendste en misschien wel populairste Belg van België op: Tom Waes. Als Waes op tv is, zit tweederde van de Belgen aan de buis gekluisterd. Hij maakt programma's waarin hij uitdagingen doet en bijzondere reizen maakt, maar in Nederland is Waes vooral bekend van zijn hoofdrol in de eerste Nederlandstalige Netflixproductie ooit, Undercover, over de Vlaams-Nederlandse drugshandel. Frank en Tom bezoeken de set van het tweede seizoen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Evenblij maakt vrienden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Evenblij maakt Vrienden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen