Vliegramp Iran: "Waarom is er geen internationaal waarschuwingssysteem?"

Vliegramp Iran: "Waarom is er geen internationaal waarschuwingssysteem?"

Vliegramp Iran: "Waarom is er geen internationaal waarschuwingssysteem?" D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma praat met Eva Jinek over het Oekraïense vliegtuig dat neerstortte in Iran. Donderdag kwam naar buiten dat de kans groot is dat het is geraakt door een raket. "Het is een enorme frustratie van mij dat het luchtruim niet wordt gesloten bij gevaarlijke situaties. Waarom is er geen internationaal waarschuwingssysteem?", aldus Sjoerdsma. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Vliegtuig neergestort in Iran: 180 passagiers omgekomen Bekijk deze video » Prins Harry haat de pers: "Bij elke cameraklik word ik herinnerd aan mijn moeder" Bekijk deze video » Jinek gemist? Krapte op woningmarkt wordt besproken Bekijk deze video »
TV :
Vliegramp Iran: "Waarom is er geen internationaal waarschuwingssysteem?"

D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma praat met Eva Jinek over het Oekraïense vliegtuig dat neerstortte in Iran. Donderdag kwam naar buiten dat de kans groot is dat het is geraakt door een raket. "Het is een enorme frustratie van mij dat het luchtruim niet wordt gesloten bij gevaarlijke situaties. Waarom is er geen internationaal waarschuwingssysteem?", aldus Sjoerdsma. Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vliegramp Iran: "Waarom is er geen internationaal waarschuwingssysteem?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV