Kiki Bertens onderuit tegen Osaka op WTA Brisbane

Kiki Bertens onderuit tegen Osaka op WTA Brisbane

Kiki Bertens onderuit tegen Osaka op WTA Brisbane Het is Kiki Bertens niet gelukt de halve finales van het WTA toernooi in Brisbane te bereiken. Met 6-3, 3-6 en 6-3 ging ze ten onder tegen de als derde geplaatste Naomi Osaka. Bekijk het matchpoint hierboven, op beelden van de WTA. DubbelspelHet toernooi zit er overigens nog niet op voor Bertens. Zaterdag kom ze nog in actie met haar dubbelpartner Ashleigh Barty, met wie ze de finale van WTA Brisbane speelt. Bekijk ook Richard Krajicek schat kansen Kiki Bertens hoog in: "Misschien dat 2020 het jaar wordt" Bekijk deze video » Kiki Bertens wint van Jastremska op WTA Brisbane: "Opluchting" Bekijk deze video »
Sport :
Kiki Bertens onderuit tegen Osaka op WTA Brisbane

Het is Kiki Bertens niet gelukt de halve finales van het WTA toernooi in Brisbane te bereiken. Met 6-3, 3-6 en 6-3 ging ze ten onder tegen de als derde geplaatste Naomi Osaka. Bekijk het matchpoint hierboven, op beelden van de WTA.

Dubbelspel
Het toernooi zit er overigens nog niet op voor Bertens. Zaterdag kom ze nog in actie met haar dubbelpartner Ashleigh Barty, met wie ze de finale van WTA Brisbane speelt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens onderuit tegen Osaka op WTA Brisbane of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV