Live stream NK Veldrijden 2020

Live stream NK Veldrijden 2020

Bekijk op zondag 12 december vanaf 13.45 uur live naar het NK Veldrijden via deze livestream.


Op zondag 12 januari zijn de NK veldrijden voor mannen en vrouwen in het Brabantse Rucphen. De titelstrijd wordt niet live uitgezonden op tv, maar alleen via een livestream van het AD, die hierboven te zien is.

De wedstrijd van de mannen begint om 13.45 uur. Mathieu van der Poel is uiteraard de grote favoriet. Bij de vrouwen lijkt het een stuk spannender te worden. Lucinda Brand verdedigt vanaf 15.15 uur haar nationale titel en krijgt onder anderen de in vorm zijnde Ceylin del Carmen Alvarado en Annemarie Worst als zeer goede tegenstanders.

De NK veldrijden 2020 zijn zondag 12 januari vanaf 13.30 uur live te zien via bovenstaande livestream.

Live stream <em>NK Veldrijden</em> 2020 Bekijk op zondag 12 december vanaf 13.45 uur live naar het NK Veldrijden via deze livestream. Op zondag 12 januari zijn de NK veldrijden voor mannen en vrouwen in het Brabantse Rucphen. De titelstrijd wordt niet live uitgezonden op tv, maar alleen via een livestream van het AD, die hierboven te zien is. De wedstrijd van de mannen begint om 13.45 uur. Mathieu van der Poel is uiteraard de grote favoriet. Bij de vrouwen lijkt het een stuk spannender te worden. Lucinda Brand verdedigt vanaf 15.15 uur haar nationale titel en krijgt onder anderen de in vorm zijnde Ceylin del Carmen Alvarado en Annemarie Worst als zeer goede tegenstanders. De NK veldrijden 2020 zijn zondag 12 januari vanaf 13.30 uur live te zien via bovenstaande livestream. Mathieu van der Poel wint ondanks harde val DVV Trofee in Brussel Bekijk deze video »
Live :
Live stream NK Veldrijden 2020
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream NK Veldrijden 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV