Minister Ferd Grapperhaus over vuurwerk: "We willen een serieuze verdere inperking"

Minister Ferd Grapperhaus over vuurwerk: "We willen een serieuze verdere inperking"

Minister Ferd Grapperhaus over vuurwerk: "We willen een serieuze verdere inperking" Het vuurwerkverbod is het gesprek van de dag. Minister Ferd Grapperhaus zei na de ministerraad tegen Hart van Nederland: “We willen een serieuze verdere inperking van het vuurwerk”, aldus de bewindsman. Vuurwerk aan banden leggenHet kabinet wil de verkoop van consumentenvuurwerk sterk aan banden leggen: “Het is verschrikkelijk, schandalig, hoe sommige mensen zich gedragen tegen hulpverleners die voor ons allemaal belangrijk werk doen”, laat premier Rutte weten in een reactie. Wat voor beperkingen er precies komen, dat zei Rutte nog niet. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden van het interview met minister Ferd Grapperhaus over het vuurwerkverbod in Nederland. Jinek: Burgemeester Ahmed Aboutaleb wil landelijk vuurwerkverbod Bekijk deze video » Een vuurwerkverbod in de maak voor de volgende jaarwisseling in Rotterdam Bekijk deze video » Dit is nodig voor een landelijk vuurwerkverbod, bekijk de video hier Bekijk deze video »
Nieuws :
Minister Ferd Grapperhaus over vuurwerk: "We willen een serieuze verdere inperking"

Het vuurwerkverbod is het gesprek van de dag. Minister Ferd Grapperhaus zei na de ministerraad tegen Hart van Nederland: “We willen een serieuze verdere inperking van het vuurwerk”, aldus de bewindsman.

Vuurwerk aan banden leggen
Het kabinet wil de verkoop van consumentenvuurwerk sterk aan banden leggen: “Het is verschrikkelijk, schandalig, hoe sommige mensen zich gedragen tegen hulpverleners die voor ons allemaal belangrijk werk doen”, laat premier Rutte weten in een reactie. Wat voor beperkingen er precies komen, dat zei Rutte nog niet.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden van het interview met minister Ferd Grapperhaus over het vuurwerkverbod in Nederland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Minister Ferd Grapperhaus over vuurwerk: "We willen een serieuze verdere inperking" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV