Vanavond bij EenVandaag: Portret en reactie songfestival-inzending Jeangu Macrooy

Vanavond bij EenVandaag: Portret en reactie songfestival-inzending Jeangu Macrooy

Nu officieel bekend is dat zanger Jeangu Macrooy Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival, zendt EenVandaag een portret uit over de zanger. Ook geeft hij in dit programma een eerste reactie op zijn deelname.

Trots
De deelname van Jeangu Macrooy is vrijdag bevestigd door AVROTROS. Jeangu: "Ik voel me onbeschrijfelijk vereerd! Het is een hele grote droom die uitkomt en het allermooiste wat tot nu toe op mijn pad is gekomen. Mijn team en ik staan te springen om iets neer te zetten waar Nederland trots op kan zijn. Let's go!"

Succesvol buiten Nederland
Jeangu Macrooy is in 1993 geboren in Paramaribo, Suriname. Op zijn dertiende krijgt hij een gitaar krijgt van zijn ouders en vormt hij met zijn tweelingbroer Xillan een muzikaal duo. In 2014 vliegt hij naar Nederland en maakt hij goede muziek. Inmiddels staan er twee succesvolle albums op zijn naam. Met zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2020 hoopt Jeangu ook buiten Nederland en Suriname succesvol te worden.

Wanneer te zien?
EenVandaag: Portret en reactie songfestivalinzending Jeangu Macrooy is vanavond (10 januari) om 18:15 uur te zien bij NPO 1. Verder in deze uitzending van EenVandaag aandacht voor de nieuwe wet zorg en dwang en het vliegtuig dat is neergeschoten in Iran.

Alvast meer te weten komen over Macrooy? NU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat bespreken wie deze zanger is en wat we van hem kunnen verwachten. Bekijk de Nu.nl-video hieronder.

Vanavond bij EenVandaag: Portret en reactie songfestival-inzending Jeangu Macrooy Nu officieel bekend is dat zanger Jeangu Macrooy Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival, zendt EenVandaag een portret uit over de zanger. Ook geeft hij in dit programma een eerste reactie op zijn deelname. TrotsDe deelname van Jeangu Macrooy is vrijdag bevestigd door AVROTROS. Jeangu: "Ik voel me onbeschrijfelijk vereerd! Het is een hele grote droom die uitkomt en het allermooiste wat tot nu toe op mijn pad is gekomen. Mijn team en ik staan te springen om iets neer te zetten waar Nederland trots op kan zijn. Let's go!" Songfestival: wie is Jeangu Macrooy? Bekijk deze video » Succesvol buiten NederlandJeangu Macrooy is in 1993 geboren in Paramaribo, Suriname. Op zijn dertiende krijgt hij een gitaar krijgt van zijn ouders en vormt hij met zijn tweelingbroer Xillan een muzikaal duo. In 2014 vliegt hij naar Nederland en maakt hij goede muziek. Inmiddels staan er twee succesvolle albums op zijn naam. Met zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2020 hoopt Jeangu ook buiten Nederland en Suriname succesvol te worden. AVROTROS bevestigt: Jeangu Macrooy is de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival Bekijk deze video » Wanneer te zien?EenVandaag: Portret en reactie songfestivalinzending Jeangu Macrooy is vanavond (10 januari) om 18:15 uur te zien bij NPO 1. Verder in deze uitzending van EenVandaag aandacht voor de nieuwe wet zorg en dwang en het vliegtuig dat is neergeschoten in Iran. Alvast meer te weten komen over Macrooy? NU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat bespreken wie deze zanger is en wat we van hem kunnen verwachten. Bekijk de Nu.nl-video hieronder.
TV :
Vanavond bij EenVandaag: Portret en reactie songfestival-inzending Jeangu Macrooy
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij EenVandaag: Portret en reactie songfestival-inzending Jeangu Macrooy of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV