Rapper Snelle schudt jongeren wakker met videoclip Smoorverliefd : geen telefoongebruik in het verkeer

Rapper Snelle schudt jongeren wakker met videoclip Smoorverliefd : geen telefoongebruik in het verkeer

Rapper Snelle schudt jongeren wakker met videoclip Smoorverliefd : geen telefoongebruik in het verkeer Telefoneren of appen in het verkeer kan verkeerd aflopen... Rapper Snelle heeft daarom de handen ineengeslagen met een verzekeraar om jongeren te ontmoedigen hun telefoon te gebruiken in het verkeer. Verkeerde afloop"De zanger en rapper zegt te hopen dat zijn nieuwe videoclip ervoor zorgt dat jongeren drie keer nadenken voor ze naar hun telefoon grijpen op de fiets", meldt Nu.nl. In de nieuwe videoclip Smoorverliefd zijn twee scholieren te zien die verliefd op elkaar worden. We zien ze samen op een fiets, maar ook berichten naar elkaar sturen terwijl ze zich in het verkeer begeven. Dit loopt niet goed af voor een van de twee jongeren. Bekijk hierboven de nieuwe videoclip van Snelle: Smoorverliefd. Bridget Maasland lacht om leeftijdsverschil flirtende Zwakste Schakel-spelers: ‘Kan makkelijk!’ Bekijk deze video » Suzan & Freek treden op met hun hitsingle Blauwe dag Bekijk deze video »
Muziek :
Rapper Snelle schudt jongeren wakker met videoclip Smoorverliefd : geen telefoongebruik in het verkeer

Telefoneren of appen in het verkeer kan verkeerd aflopen... Rapper Snelle heeft daarom de handen ineengeslagen met een verzekeraar om jongeren te ontmoedigen hun telefoon te gebruiken in het verkeer.

Verkeerde afloop
"De zanger en rapper zegt te hopen dat zijn nieuwe videoclip ervoor zorgt dat jongeren drie keer nadenken voor ze naar hun telefoon grijpen op de fiets", meldt Nu.nl. In de nieuwe videoclip Smoorverliefd zijn twee scholieren te zien die verliefd op elkaar worden. We zien ze samen op een fiets, maar ook berichten naar elkaar sturen terwijl ze zich in het verkeer begeven. Dit loopt niet goed af voor een van de twee jongeren.

Bekijk hierboven de nieuwe videoclip van Snelle: Smoorverliefd.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rapper Snelle schudt jongeren wakker met videoclip Smoorverliefd : geen telefoongebruik in het verkeer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV