Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het populaire Nederlandse reality-spelprogramma Wie is de Mol? gaat vanavond van start met het 20ste seizoen. Opnieuw gaan tien bekende Nederlanders op zoek naar de saboteur in hun midden: de Mol. Rik van de Westelaken is ook dit seizoen de presentator. ChinaWie is de Mol? wordt dit jaar gespeeld in China. De deelnemers kunnen geld verdienen voor de pot door opdrachten te laten slagen. Tegelijkertijd probeert de Mol de boel te saboteren, maar niet te veel op te vallen. AfvallersAan het eind van iedere aflevering maken de kandidaten een test met vragen over de Mol. Wie de minste goede antwoorden geeft, moet naar huis. Aan de Mol de taak om niet ontmaskerd te worden. De kandidaten willen tegelijkertijd wél als Mol worden aangeduid, omdat ze hun eigen kansen om door te gaan daarmee vergroten. DeelnemersOnder de deelnemers van dit jaar onder anderen Anita Witzier, Nathan Rutjes en Miljuschka Witzenhausen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle deelnemers van Wie is de Mol? 2020. Bekijk hier de trailer van Wie is de Mol? 2020: vanaf 11 januari te zien bij NPO 1 Bekijk deze video » Bekijk de geheimzinnige leader van Wie is de Mol? 2020 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Het populaire Nederlandse reality-spelprogramma Wie is de Mol? gaat vanavond van start met het 20ste seizoen. Opnieuw gaan tien bekende Nederlanders op zoek naar de saboteur in hun midden: de Mol. Rik van de Westelaken is ook dit seizoen de presentator.

China
Wie is de Mol? wordt dit jaar gespeeld in China. De deelnemers kunnen geld verdienen voor de pot door opdrachten te laten slagen. Tegelijkertijd probeert de Mol de boel te saboteren, maar niet te veel op te vallen.

Afvallers
Aan het eind van iedere aflevering maken de kandidaten een test met vragen over de Mol. Wie de minste goede antwoorden geeft, moet naar huis. Aan de Mol de taak om niet ontmaskerd te worden. De kandidaten willen tegelijkertijd wél als Mol worden aangeduid, omdat ze hun eigen kansen om door te gaan daarmee vergroten.

Deelnemers
Onder de deelnemers van dit jaar onder anderen Anita Witzier, Nathan Rutjes en Miljuschka Witzenhausen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle deelnemers van Wie is de Mol? 2020.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen